RacingWorld.be

Wagen 27 van S&P Racing is klaar voor podiumplaats te nemen in Klasse 2

S&P Racing (wagen 27 ) zal voor de 24 uur bemand worden door teameigenaar Patrick Ceusters, Stephan Schrauwen en Laurent Vanmoerkerken. Na de eerste race van het seizoen te Francorchamps, waar een zeer goed resultaat behaald werd, namelijk 13de algemeen en vierde in klasse 2, heeft het team en auto bewezen dat duidelijk potentieel aanwezig is. Maar de pechduivel sloeg toe tijdens de volgende twee races, waar er telkens met motorproblemen opgegeven diende te worden.Om het seizoen nog goed te maken, wordt nu alle hoop gevestigd op de komende etmaalrace. De wagen is optimaal voorbereid door de teamchef Fred Gronitz.

De Porsche 996 is voorzien van een nieuwe krachtbron, en preventief zijn er verscheidene onderdelen vervangen, dit om de betrouwbaarheid te verhogen.
Patrick en z'n collega piloten ambiëren een podiumplaats in klasse 2, ondanks de zware en numerieke concurrentie is dit een haalbare kaart, indien men gespaard blijft van mechanische pech. Bij S&P Racing is men zich bewust dat het moeilijk en zwaar zal zijn,maar men heeft zich erop voorbereid, en iedereen is er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan.
Afspraak vanaf woensdag 23-08-06 op het Zolderse asfalt.

S&P Racing press

Bookmark and ShareVZW 24u.be - De redactie op dinsdag 22 augustus 2006 om 21:29.
Circuit ZolderMichelinPriorwebEuro PrintingMultidesk.be - Dé gratis PC- en multimedia helpdesk!