RacingWorld.be

Coast Racing gaat scheep met 'Bluetooth'

Coast Racing zal tijdens de 28ste editie van de Euphony 24 Hours of Zolder opnieuw voor een uniek kijkstuk zorgen. Vorig jaar verbaasde het West-Vlaamse team de paddock met een reuze-flatscreen TV. Gedurende de wedstrijdweek konden de toeschouwers de gebeurtenissen op het Zolderse asfaltlint live volgen. Ook dit jaar blijft Coast Racing in de informaticasector stunten. Eén van de laatste nieuwe rages in het draadloos verzenden en ontvangen van gegevens is het Bluetooth-systeem. Via de 24 Hours of Zolder zal het gebruik van dit ingenieuze systeem in de kijker worden gesteld bij het autosportfans.

Coast Racing brengt zelf geen wagen aan de start, maar teameigenaar Frank Vancraeynest is ingestapt op een Porsche 996 Biturbo van het Lummense AD Sport. Tijdens de wedstrijd kunnen bezoekers die beschikken over een apparaat met Bluetooth functie foto's van de Porsche 996 Biturbo met startnummer 9 doorsturen naar een digitale printer. Via deze printer, beschikbaar ter hoogte van de hospitality-tent van Laurent Perrier, kan iedereen zijn eigen unieke foto laten afdrukken.

Zoals gezegd komt Vancraeynest aan de start met een Porsche 996 Biturbo van AD Sport. De West-Vlaming deelt het stuur met Anton Gonnissen, Harry Steegmans en Danny Steegmans. "Dit jaar komen we niet met onze eigen wagen aan de start. Na de jarenlange samenwerking met AD Sport is het vanzelfsprekend dat ik bij hun instap voor deze etmaalrace. Albert Vanierschot en zijn technische werkgroep kennen deze Porsche als hun achterzak. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking, mits een portie geluk, tot een knap resultaat kan leiden. Afspraak om zondagmiddag 17u00 aan de finishlijn!"

MK/Coast press

Bookmark and ShareVZW 24u.be - De redactie op woensdag 23 augustus 2006 om 21:58.
Circuit ZolderMedigroep Van DyckPriorwebEuro PrintingCKW Media